Area Sales Manager - Segment Möbel

Vi söker dig som har några års erfarenhet från aktiv försäljning/kundbearbetning inom industrin (Business to Business). Erfarenhet ifrån möbelindustrin är klart meriterande.

Segment Möbel är ett av fyra segment inom Gislaved Folie, där merparten av våra plastfolier lamineras på trä som dekorativa och slitstarka ytor. Slutapplikationen finner man i såväl privata som offentliga miljöer.

Din placering är i Gislaved men vi räknar med att du 50 % av arbetstiden befinner dig på resande fot! Du ska alltså vara beredd att resa en hel del i det här jobbet, och då främst utanför Sveriges gränser. Detta kräver att du har god förmåga att kommunicera även på engelska. Ytterligare språk kan vara meriterande. Vi förutsätter att du kommer att vara bosatt i Gislaved eller i dess omnejd.

Som person bör du ha mycket god förmåga att kommunicera och samarbeta med personer både inom och utanför företaget. Du ska ha ett brinnande intresse för att göra affärer och vara mycket serviceinriktad. Du ska också vara utrustad med god teknisk förståelse. Du bör vara kreativ men ändå strukturerad i ditt arbetssätt. Du ingår i ett team och arbetar tätt tillsammans med medarbetare inom produktionen, produkt- och materialutveckling. Du rapporterar direkt till Marknads- och Försäljningschefen.

Arbetsuppgifterna kommer bl. a. innebära att

  • Sköta och ansvara för kontakterna med befintliga kunder.
  • Aktivt söka nya produktidéer och nya kunder.
  • Initiera och driva marknadsaktiviteter för att utveckla segmentets försäljning.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du hjärtligt välkommen att kontakta Marknads- och Försäljningschef Sebastian Claar på telefon 0371-83700.
Din ansökan önskar vi till jobb@gislavedfolie.se. Ange Area Sales Manager i ämnesraden. Eller per post till nedanstående adress.

Facklig företrädare är Lasse Englund, Unionen. 0371-83700

Läs mer om företaget på www.gislavedfolie.se

Gislaved Folie AB
Personalavdelningen
Box 518
332 28 Gislaved

eller via e-post
jobb@gislavedfolie.se