IT-utvecklare

Har du ett genuint intresse för IT, databashantering och teknisk support? Vill du jobba i en varierad roll med brett ansvar och med stor möjlighet att påverka?
Då kan detta vara något för dig.

Gislaved Folie erbjuder:
Gislaved Folie befinner sig i en utvecklande fas inom IT och här blir din roll som IT-utvecklare viktig och central med goda möjligheter att påverka.
I din roll kommer du tillsammans med IT-chefen att delta i utveckling av befintliga IT-verktyg och system samt ansvara för inköp, installation och underhåll av bl.a. servrar, nätverk och annan utrustning.
I vissa projekt agerar du projektledare och tar ett större ansvar kring tekniska val, budget och leverans samt har dialoger med externa resurser som är nödvändiga för projektens framfart.
Vidare kommer du, vid behov, serva hela organisationen med din expertis och kompetens genom att du agerar som helpdesk och verksamhetskonsult.
Rätt person kan se fram emot ett komplext och utvecklande arbete de närmaste åren som på sikt kan leda till större ansvar inom organisationen.
Tjänsten är förlagd till vårt huvudkontor i Gislaved.

Du som söker:
Vi söker dig som har ett genuint intresse av IT som vill bidra med din expertkompetens till företagets utveckling. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller likvärdig relevant utbildning samt minst ett par års erfarenhet från liknade roll.
Vi ser gärna att du har mycket goda kunskaper och erfarenheter inom:

  • Databas och Affärssystem (erfarenhet av Oracle är meriterande)
  • VMWare
  • Windows/AD
  • Microsoft 365

Vidare ser vi det som meriterande om du har erfarenhet från tillverkande industri.
Som person har du stor servicekänsla och är en duktig kommunikatör med god förmåga att ta in och förmedla kunskap. Du visar på stort engagemang och räds inte att ta egna initiativ för att lösa problem.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Information:
I denna rekrytering samarbetar vi med tech&match. För ytterligare information eller frågor vänligen kontakta rekryterare Fredrik Stigbäck på fredrik.stigback@techandmatch.se eller +46 732 360 560.

Ansökan:
Din ansökan registrerar du på www.techandmatch.se enkelt genom att fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt eftersom intervjuer hålls löpande. Vi ser fram emot att höra från dig! Välkommen med din ansökan!

Företag: Gislaved Folie AB

Placering: Gislaved

Anställningsform: Heltidsanställning hos Gislaved Folie AB

Sista ansökningsdag: 5:e december 2021