Kvalitetstekniker

Är du Gislaved Folie’s nästa Kvalitetstekniker som vill utvecklas vidare i en unik tjänst i en unik bransch?
Här ges nu möjligheten att vara drivande och aktiv i kvalitetsarbetet för tillverkning och utveckling av produkter som skapar färg, form och funktion i vår omgivning!
Välkommen med din ansökan!

Gislaved Folie erbjuder:
Som Kvalitetstekniker på Gislaved Folie erbjuds du en viktig och bred roll med stor möjlighet till påverkan. I din roll är du delaktig i att ta fram och underhålla interna kvalitetskrav, kontrollinstruktioner och metodbeskrivningar.
Du sköter reklamations- och avvikelsehantering med utredning av felorsaker och medverkar till att korrigerade åtgärder tas fram.
Vidare så föreslår du lämpliga metoder och utrustning för kvalitetskontroll och medverkar till att produktionspersonalen har god kännedom om kvalitetskrav och kontrollmetoder.
Du förväntas ha ett tätt samarbete med personal på flera av funktionerna inom produktionsavdelningen samt produktutvecklare, materialutvecklare och marknadsavdelningen för att nämna några.
Tjänsten är förlagd till vårt huvudkontor i Gislaved.

Du som söker:
Vi söker dig som har ett genuint intresse av teknik och har en god känsla för färg och form då en del av kvalitetsarbetet går ut på att med ögats hjälp göra en visuell bedömning av folien.
Det ställs stora krav på att du är systematisk och noggrann i ditt tillvägagångssätt samt att du är kommunikativ och trivs i en roll där flertalet funktioner i ett tillverkande företag är dina kontaktytor.
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning eller likvärdig utbildning/erfarenhet med några års erfarenhet av kvalitetsarbete.
Du är en van användare av Officepaketet och i synnerhet Excel då vi för in och analyserar en mängd data i de programmen.
Vidare ser vi det som meriterande om du är bekant med LEAN och andra vanligt förekommande kvalitetsverktyg.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Rätt person kan se fram emot ett komplext och utvecklande arbete i en mycket specialiserad industriell miljö. Vi erbjuder dig en unik tjänst i en unik bransch.

Information:
I denna rekrytering samarbetar vi med tech&match. För ytterligare information eller frågor vänligen kontakta rekryterare Fredrik Stigbäck på fredrik.stigback@techandmatch.se eller +46 732 360 560.

Ansökan:
Din ansökan registrerar du på www.techandmatch.se enkelt genom att fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt eftersom intervjuer hålls löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan!

Företag: Gislaved Folie AB

Placering: Gislaved

Anställningsform: Heltidsanställning hos Gislaved Folie AB

Sista ansökningsdag: 15:e Augusti 2021