Redovisningsansvarig

För dig som Redovisningsansvarig finns nu chansen att bli en del av Gislaved Folie som ses som en världsledande aktör inom produktion av plastfolier. Här arbetar du i en koncern med kunskap, vilja och förmåga som starka ledord. I rollen som Redovisningsansvarig på Gislaved Folie tar du ett helhetsansvar för den löpande redovisningen och boksluten. Du får möjligheten att arbeta brett och utvecklas inom redovisningsområdet och blir dessutom en del av ett härligt team på ekonomiavdelningen. Du arbetar nära och rapporterar till Administrativ chef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

 • Löpande redovisning med månadsavstämning
 • Månadsbokslut, internrapportering och koncernrapportering
 • Årsbokslut med årsredovisning, deklaration och rapportpaket koncern
 • Löpande internredovisning och tillhörande månadsbokslut
 • Lagerstängning och kontroll mot lager i systemet Oracle
 • Momsredovisning inkl. periodisk sammanställning
 • Bistå med analys och utredningar för att utveckla den ekonomiska styrningen
 • Samordnare i bolagets budgetprocess

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på högskola och flera års erfarenhet av tidigare roll som Redovisningsansvarig med bokslutsarbete. En bakgrund inom revision ser vi som meriterande. Du har erfarenhet av arbete i större ekonomisystem där Oracle givetvis är till fördel och du är van att arbeta i Excel. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som redovisningsansvarig på Gislaved Folie har du hög arbetsmoral, är noggrann och serviceinriktad samt villig att arbeta brett. Du bidrar med ditt kunnande och din kompetens till att hitta lösningar och att driva utvecklingen framåt inom funktionen. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta strukturerat och tillsammans med andra. När utmaningar kommer är du lösningsorienterad och tar gärna egna initiativ och ser förbättringsmöjligheter. Viljan att utvecklas och komma framåt finns där, både när det kommer till dig själv som individ och rollen, som för företaget i stort.

Vad erbjuder företaget dig?

Gislaved Folie erbjuder en trygg anställning samt en spännande och bred tjänst som för rätt person kommer innebära goda utvecklingsmöjligheter genom kompetensutveckling. Med kompetensutveckling menas kunskap, vilja och förmåga. För att skapa en långsiktig efterfrågan av våra produkter och lönsamhet krävs att vi ständigt blir bättre på allt vi gör. Gislaved Folie arbetar löpande för att utveckla kompetensen hos medarbetarna, som kan ske genom fördjupning av teoretiska kunskaper, praktiska erfarenheter, breddning av arbetsuppgifter eller arbetsområde.

Placeringsort: Gislaved

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Gislaved Folie med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Paulina Jutnäs 070 166 08 25, paulina.jutnas@meritmind.se eller regionchef Catharina Bülow 073 653 13 21 Catharina.bülow@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. https://meritmind.se/karriar/redovisningsansvarig-till-gislaved-folie/

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid de flesta tillsättningar gör också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta när du skickar in din ansökan (i enlighet med den nya GDPR- lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det räcker att du bifogar ditt CV. Vi använder ej personligt brev i våra processer.

Välkommen med din ansökan!