Zecija Budac

Zecija är en av våra maskinoperatörer på PE. Hon är en glad person som anser att gemenskap är viktigt. När hon inte jobbar lagar hon gärna bosnisk mat och umgås med familj och vänner.

Zecija är utbildad maskintekniker och har arbetat som maskinoperatör i 20 år varav 14 år på PE maskinen. I vår PE-maskin beläggs den tryckta och präglade folien med en skyddsfilm som ska skydda vid transport och montering hos slutkund. I sin roll som maskinoperatör är samarbete, förberedelser och struktur väldigt viktigt för att minska produktionsspill och ha en god arbetsmiljö.

I arbetet och med kollegorna är det viktigt att komma överens, en bra samarbetsförmåga och att våga öppna upp sig och vara både personlig och privat. I och med att man jobbar så pass nära varandra är det viktigt.

Zecija har haft och har många runt om sig som har lämnat intryck. Som barn lärde hennes mor att respektera varandra, sina saker och det viktigaste, att respektera sig själv. I Bosnien kände Zecija en kvinna som var stark, god och ödmjuk, vilket Zecija ser upp till. Man lär sig även mycket av sina kollegor.

Om Zecija hade en superkraft skulle hon rädda alla barn som far illa, ge dom trygghet, mat, skola och en älskande familj.