Julia Edvardsson

Julia är en av våra truckförare på Gislaved Folie. Hon är en snäll, omtänksam och sprallig tjej med grov humor och ett härligt skratt. Om Julia fick bestämma en superkraft, skulle hon vara som Flash, snabb!

Som truckförare är det viktigt att man kan och gillar att arbeta självständigt. På Gislaved Folie servar hon maskinerna med de material som behövs till körningarna samt tar emot råvaror på lagret. Julia är van truckförare och tycker att det är kul att köra. ”Det är skönt att sitta ned” säger Julia med ett skratt.

Julia har arbetat på Gislaved Folie sedan mars 2021, hon trivs bra på folie, mycket på grund av människorna som jobbar här, ”det är ett bra klimat” säger hon och att hon har ett väldigt självständigt arbete vilket hon gillar. Det viktigaste hos sina kollegor är att man kan skoja och ha roligt men även kunna ta varandra på allvar och hjälpas åt.

När hon inte står i köket och rullar italienska köttbullar tränar hon på gym, i och med att man sitter så mycket på trucken är det viktigt att ha en viss bålstyrka säger Julia. Det är viktigt att bygga muskler om kroppen ska hålla livet ut samt att förebygga dålig hållning. Men stark det vill hon inte påstå att hon är, än! Utöver träningen tycker Julia att det är trevligt att laga mat, träffa vänner, sova och besöka Gotland och Öland.

Ända sen Julia var 13 år har hon velat hoppa fallskärm, en annan sak som står högt upp på Julias ”bucket-list” är att åka runt i Europa och USA och prova de olika nöjesfält som finns.